panică în orașul de jos. un bărbat care zăcea de ore bune pe stradă, dus la urgență (video)

Pe data de 14 octombrie, la ora 20:00, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Sibiu a fost solicitat pentru a acorda asistență unui bărbat aflat în stare de ebrietate, pe strada Valea Mare.

video
play-sharp-fill

Acesta a fost găsit dormind pe stradă. Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Sibiu, intervenția a avut loc în centrul orașului, unde echipajul a acordat îngrijiri medicale de urgență bărbatului.

panică în orașul de jos. un bărbat care zăcea de ore bune pe stradă, dus la urgență (video)

„Echipajul SAJ a acordat asistență medicală unui bărbat care era în stare de ebrietate și dormea. Bărbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Sibiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ.

O femeie prezentă la fața locului a declarat că bărbatul zăcea pe jos de câteva ore bune, fără ca nimeni să intervină până la sosirea ambulanței. „L-am văzut de acum câteva ore, era acolo pe trotuar, dar nu s-a apropiat nimeni de el până nu au venit cei de la ambulanță”, a spus aceasta.

video
play-sharp-fill

După ce a fost transportat la spital, bărbatul, cunoscut pentru comportamentul său recurent, a început să provoace tulburări în secția de urgență, adresând injurii personalului medical.

Cazul nu este unul izolat, conform surselor medicale, acest bărbat fiind o prezență obișnuită la UPU Sibiu, unde a fost adus de mai multe ori în condiții similare.

video
play-sharp-fill

,,Avem foarte multe cazuri de acest gen, în fiecare cartier.”, a adăugat purtătorul de cuvânt, subliniind volumul mare de intervenții ale echipajelor de urgență în astfel de circumstanțe.

Ultima oră