o bonă a pierdut toți copiii de care avea grijă și a sunat la poliție
foto Ilustrativ

Poliția Română este în alertă după dispariția a trei frați cu vârste de șapte, nouă și unsprezece ani, din satul Sântandrei, județul Hunedoara. Copiii, aflați în grija unei bone, nu au putut fi găsiți pe raza localității, iar autoritățile au demarat imediat căutările.

o bonă a pierdut toți copiii de care avea grijă și a sunat la poliție

Conform IPJ Hunedoara, în data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, poliția a fost informată de un bărbat din Sântandrei că bona celor trei copii, Marțian Rania Adriana (11 ani), Marțian Antonio Adrian (9 ani) și Marțian Raisa Antonia (7 ani), l-a anunțat că aceștia nu mai sunt la domiciliu, relatează ziarul Libertatea.

Semnalmentele copiilor sunt următoarele:

  • Marțian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălțime, 50 kg, ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
  • Marțian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă.
  • Marțian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m înălțime, 40 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.

În momentul plecării, polițiștii nu cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcați copiii. Autoritățile au demarat o serie de activități investigative și de căutare, iar copiii au fost dați în urmărire națională.

Poliția face apel la cei care dețin informații utile despre cei trei copii să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul de urgență 112.

Ultima oră