mandatul primarului astrid fodor, validat oficial de judecătoria sibiu

Mandatul primarului Astrid Fodor a fost validat oficial de Judecătoria Sibiu. 

mandatul primarului astrid fodor, validat oficial de judecătoria sibiu

Instanța a validat mandatul de primar al lui Astrid Fodor. „Admite cererea având ca obiect validare mandat primar formulată de petentul UAT Sibiu, prin secretar general Dorin Ilie Nistor, cu sediul în Municipiul Sibiu. Validează mandatul pentru funcția de primar al Municipiului Sibiu, județul Sibiu, obținut de numita Fodor Astrid-Cora, candidat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România, județul Sibiu”, potrivit deciziei Tribunalului Sibiu. 

Instanța a stabilit că mandatul lui Astrid Fodor întrunește condițiile necesare în vederea validării în funcția de primar al municipiului Sibiu în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024. Dosarul privind validarea primarului Astrid Fodor urmează să ajungă la Prefectură. 

Astrid Fodor a câștigat alegerile locale în municipiul Sibiu, obținând peste 22.000 de voturi de la sibieni. (Detalii AICI)

De asemenea, a fost validat și mandatul primarului orașului Cisnădie, Mircea Orlățan, și mandatele primarilor comunelor Poplaca și Slimnic. Aleșii din județul Sibiu își vor prealua mandatele, cel mai probabil, la finalul lunii octombrie. 

Ultima oră