fc hermannstadt la un pas să piardă un jucător important. “americanii sunt interesați”

Clubul FC Hermannstadt este la un pas de a realiza cea mai importantă afacere din existența clubului, fiind tot mai aproape să îl vândă în iarnă pe Ianis Stoica la Real Salt Lake (SUA). 

fc hermannstadt la un pas să piardă un jucător important. “americanii sunt interesați”

Mijlocașul stânga Ianis Stoica (21 ani) este dorit în iarnă de Real Salt Lake, echipă din prima ligă a SUA. Americanii par dispuși să ofere suma cerută de clubul sibian, circa 1,3 milioane de euro, dar și să asigure un salariu de lux pentru jucător.

”Au fost primele contacte cu clubul american, deocamdată doar ei sunt interesați de transferul în iarnă al jucătorului. Noi îi dăm drumul lui Ianis din iarnă, dacă ne înțelegem cu clubul american. În plus, ei îi asigură și un salariu foarte bun jucătorului. În vară, nici noi nu am fost de acord cu oferta pentru el de la CSKA Sofia” a anunțat Claudiu Rotar, unul dintre acționarii principali ai clubului FC Hermannstadt.

CITEȘTE ȘI: Ofertă din SUA pentru un jucător de la FC Hermannstadt

Vânzarea lui Ianis Stoica ar fi de departe cea mai importantă afacere reușită de clubul sibian de la înființare. Până acum, recordul este deținut de transferul lui Daniel Paraschiv la Oviedo (Spania), pentru 750.000 euro și 25% dintr-un viitor transfer.

Ianis Stoica joacă la Sibiu din februarie 2024, când a venit din postura de jucător liber de contract.  Internaționalul de tineret s-a adaptat rapid și în 29 de meciuri a marcat 7 goluri și a reușit 3 pase decisive.

Mijlocașul stânga este prima soluție pentru postul de U 21 a antrenorului Marius Măldărășanu.

fc hermannstadt la un pas să piardă un jucător important. “americanii sunt interesați”
Foto: FC Hermannstadt

Ultima oră