dezbatere publică cu părintele constantin necula la sibiu. intrarea este liberă

Joi, 17 octombrie 2024, începând cu ora 18:00, la Casa Armatei din Sibiu va avea loc conferința cu tema „Darul lui Dumnezeu: inima zdrobită”, susținută de Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Necula. Părintele Constantin Necula este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți preoți ortodocși ai acestor vremuri.

dezbatere publică cu părintele constantin necula la sibiu. intrarea este liberă

Prin intermediul predicilor sale, al cărților, al conferințelor pe care le susține și prin participarea la diverse emisiuni și rubrici difuzate la televiziune, la radio și în online, Părintele a ajuns la sufletele oamenilor de toate vârstele, ortodocși – dar nu numai – din țară și din străinătate.

Privită de mulți ca semn de slăbiciune, inima zdrobită e, la o cugetare atentă, darul lui Dumnezeu pentru noi. Hristos transformă fragilitatea noastră într-o chemare la smerenie, libertate și deschidere față de lucrarea harului Său. Și ce minune! Sufletul devine locuit de Hristos, de Cel ce vindecă pe cei zdrobiți cu inima și leagă rănile lor. (Ps. 146).

Zdrobirea inimii e un dar și, ca toate darurile, vine din iubire. Îți vezi neputințele în lumina dragostei lui Hristos, iar dragostea care se ridică asupra păcatelor îți zdrobește inima.

Darul lui Dumnezeu pentru noi e inima zdrobită, iar darul nostru pentru tine e o conferință. Pe 17 octombrie, părintele Constantin Necula va conferenția din amvonul unei inimi care a cunoscut darurile Lui, într-un eveniment intitulat „Darul lui Dumnezeu: inima zdrobită”.

„Inima ta trebuie să fie mai presus de toate comorile lumii, căci este palatul în care se odihnește Hristos. E locul unde locuiesc ai tăi, pe care-i iubești. Ba uneori și cei pe care-i urăști și faci din ei posibili aliați la mântuirea ta. Asta înseamnă să fii un investitor bun! Să știi să investești dragostea ta și mărinimia iertării și a bunului simț în Rai. (…) Trăiește clipa? Probabil. Dar mai adevărat îmi pare a trăi veșnicia ca pe o comoară. Cu inima ta plină de Hristos. Adevărata bogăție”. – Părintele Constantin Necula

Intrarea este liberă!

Ultima oră