Orașul Las Vegas își merită reputația de capitală a divertismentului mondial, dar și cea de orașul păcatelor. Deși este o oază în mijlocul deșertului, Vegas reprezintă un adevărat refugiu pentru distracție, extravaganță și exces. În același timp, n-ar trebui să uităm că perla Nevadei reprezintă mult mai mult decât o adunătură de cazinouri.

cum se mănâncă în las vegas? restaurante de neratat din capitala mondială a divertismentului
cum se mănâncă în las vegas? restaurante de neratat din capitala mondială a divertismentului

Las Vegas găzduiește turiști din toată lumea, dar și afaceriști de fel de fel de cetățenii și etnii. Drept urmare, scena restaurantelor este deosebit de diversă. Multe dintre aceste restaurante reprezintă extravaganța pe care o asociem cu Las Vegas. Rezultatul este că, pe scurt, în Vegas poți mânca foarte bine într-o atmosferă de neuitat.

Acest articol va explora o parte dintre cele mai interesante restaurante din Las Vegas. Mâncarea lor garantează un gust de neuitat și care-și va merita banii. Fiecare dintre restaurantele din lista noastră are un specific diferit. Precum SlotsCalendar Ro oferă informați despre jocuri pe care le poți găsi în Vegas, această listă te va pune în temă cu cea mai bună mâncare din Sin City!

Sinatra

Vom deschide această listă cu un nume legendar care este aproape sinonim cu istoria orașului Las Vegas. Nu vom dedica prea multe cuvinte carierei muzicale ale lui Frank Sinatra, dar vom oferi puțin context legat de motivul din spatele denumirii restaurantului.

Locația este în cadrul resort-ului The Encore, fiind un brand lansat de către legendarul Steve Wynn. Motivul din spatele acestui branding este relația pe care Wynn a avut-o cu Frank, dar și cu familia lui. Frank Sinatra a avut a concertat de multe ori la The Golden Nugget, preluat în anii 70 de Wynn. Restaurantul este un adevărat omagiu adus cântărețului.

Din punct de vedere culinar, Sinatra oferă un meniu care îmbină bucătăria americană cu cea americană, reflectând statutul de italiano-american al lui Frank. Atmosfera este marcată de un design interior clasic, elegant, plin de culori calde. Muzica jazz domnește în acest restaurant, iar programul său este în intervalul 17-22.

Sinatra este o locație perfectă pentru eleganță, intimitate, și reprezintă un omagiu adus muzicii din Las Vegas.

Asian BBQ & Noodle

Schimbăm tipul de locație și vom prezenta un restaurant cu specific asiatic, mai ales. Spre deosebire de unele restaurante din această listă, Asian BBQ & Noodle este o locație mult mai accesibilă din punct de vedere al prețului. Restaurantul se află în Chinatown-ul Vegasului – un district colorat și plin de mâncare preparată autentic.

cum se mănâncă în las vegas? restaurante de neratat din capitala mondială a divertismentului

Mâncarea de la Asian BBQ & Noodle oferă și preparate fusion. Mulți dintre vizitatori laudă restaurantul ca fiind unul dintre cele mai bune cu specific chinezesc din Las Vegas. Meniul lor conține o mulțime de mâncăruri preparate în condiții de curățenie deplină.

Asian BBQ & Noodle îți oferă un meniu cu mâncăruri gustoase ieftine într-o parte fascinantă orașului.

Guy Savoy

Aducem în discuție și un restaurant cu specific franțuzesc pe care-l poți găsi în cadrul Caesar’s Palace. Locația și specificul restaurantului denotă faptul că vorbim despre un restaurant exclusivist. Mâncarea din meniu este la cel mai înalt nivel de gourmet, iar atmosfera este extravagantă.

cum se mănâncă în las vegas? restaurante de neratat din capitala mondială a divertismentului

Guy Savoy oferă mai mult decât mâncare cu specific franțuzesc. Te poți delecta și cu o colecție imensă de vinuri și cu deserturi deosebite. Restaurantul este deschis doar între orele 17-21, iar prețurile sunt pe măsura reputației restaurantului. Faptul că predecesorul său este un restaurant cu două stele Michelin din Paris poate doar să ajute prestigiul.

Kaiseki Yuzu

Kaiseki Yuzu este un nume de neuitat pentru pasionații de bucătărie japoneză. Kaoru Azeuchi, bucătarul șef, este un adevărat maestru al bucătăriei japoneze. Recenziile despre acesta descriu experiențe excelente. Majoritatea vizitatorilor care au mâncat aici au fost deosebit de mulțumiți, ba chiar impresionați.

Restaurantul reprezintă modestia tipic japoneză prin atmosfera sa liniștită și a decorului cu deosebit de mult simț. Totul este organizat la milimetru, mâncarea este preparată cu desăvârșire, iar serviciul este de cea mai înaltă calitate.

Concluzie

Las Vegas îți oferă deosebit de multe opțiuni culinare, multe dintre ele fiind cu adevărat extravagante. Sperăm să te simți bine dacă reușești să ajungi la vreunul dintre aceste restaurante cu cele mai bune mâncăruri. Dacă vrei și să mergi la unul dintre cazinourile din Las Vegas, nu uita să joci responsabil!

Ultima oră