camera de comerț sibiu nu comentează scandalul dintre eugen iordănescu și studenții de la psihologie: „lăsăm organele competente să se pronunțe”

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Sibiu nu se implică în scandalul în care directorul general Eugen Iordănescu, profesor universitar la ULBS, este acuzat de zeci de studenți de comportament abuziv în timpul cursurilor. „Lăsăm organele competente să se pronunțe”, au spus reprezentanții camerei de comerț sibiene. 

camera de comerț sibiu nu comentează scandalul dintre eugen iordănescu și studenții de la psihologie: „lăsăm organele competente să se pronunțe”

Eugen Iordănescu se află în mijlocul unui scandal, după ce 34 de studenți au făcut o sesizare către Comisia de Etică a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu cu privire la comportamentul profesorului universitar, pe care ei îl consideră abuziv. Studenții au acuzat, în principal, că profesorul îi umilește, li se adresează cu dispreț și le pune în pericol rezultatele. 

Citește și: Studenții din Sibiu reclamă metodele abuzive de predare ale profesorului Iordănescu: „Din cauza lui am renunțat la facultate”

CCIA Sibiu nu va formula deocamdată nicio poziție oficială în legătură cu scandalul în care directorul general Eugen Iordănescu este implicat. „Este vorba de o speță în calitatea de persoană privată a domnului Eugen Iordănescu și nu ne putem exprima o poziție despre acest lucru. Vom analiza dacă este necesară o poziție oficială și vom anunța opinia publică dacă vom face acest lucru, a declarat, pentru Ora de Sibiu, Octavian Isăilă, președinte al CCIA Sibiu. „Lăsăm organele competente să se pronunțe”, a mai spus acesta.

Ultima oră