patinoarele care se vor deschide la iarnă în sibiu. cel din piața mare, complet reconfigurat

Patinoarele din Sibiu și din împrejurimi urmează să se deschidă la finalul lunii noiembrie. Cu toate acestea deschiderea poate fi influențată de condițiile meteo.

patinoarele care se vor deschide la iarnă în sibiu. cel din piața mare, complet reconfigurat

Ușor, ușor se resimte o scădere semnificativă a temperaturilor, prin urmare gândul spre activitățile de iarnă continuă să apară. Dacă unii dintre administratorii de patinoare s-au gândit la data deschiderii de anul acesta, alții încă mai așteaptă pentru a lua o decizie cu privire la începerea sezonului.

Schimbări la patinoarul din Piața Mare

Patinoarul din Piața Mare, un punct de atracție central în sezonul rece, va avea parte de schimbări importante în acest an. Dacă până acum era poziționat în vecinătatea statuii lui Gheorghe Lazăr, anul acesta va fi amplasat chiar în centrul pieței, cu fântâna integrată în interiorul suprafeței de patinaj. Aceasta este o noutate care va oferi patinatorilor o experiență diferită, combinând estetica locului cu utilitatea patinoarului.

Administratorii spun că în 4-5 noiembrie vor începe instalarea patinoarului, puțin înainte de deschidere Târgului de Crăciun de la Sibiu. „De data aceasta vom avea fântâna în mijloc, va fi integrată. La prețuri încă nu ne-am gândit”, spune Liviu, administratorul patinoarului.

Pentru patinoarul din Parcul Sub Arini nu a fost stabilită o dată a deschiderii, însă patinoarul din Cisnădie ar urma să se deschidă în jurul datei de 1 Decembrie. Administratorii acestuia spun că mai au de făcut reparații, însă speră ca în Cisnădie să se poate patina la începutul lunii decembrie.

Sibienii și locuitorii din împrejurimi se pot aștepta la un sezon de iarnă plin de activități recreative, patinajul rămânând una dintre cele mai îndrăgite opțiuni, fie că este vorba despre centrul istoric sau zonele naturale din apropiere. Totul depinde, însă, de modul în care vremea va susține sau va întârzia aceste planuri.

 

Ultima oră