decizie de ultimă oră în cazul șoferului care a lovit un polițist cu mașina la sibiu. magistrații nu îl iartă
foto: arhivă

Șoferul care făcut accident duminică dimineața, în urma căruia un polițist a fost rănit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

decizie de ultimă oră în cazul șoferului care a lovit un polițist cu mașina la sibiu. magistrații nu îl iartă

Duminică, un șofer urmărit în trafic de către polițiștii sibieni, a intrat în coliziune cu două autospeciale de poliție, rezultând lovirea unui dintre polițiștii rutieri, precum și avarierea a două autospeciale de poliție. Potrivit IPJ Sibiu, conducătorul auto a fost prezentat luni după-masă instanței care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cursul dimineții de duminică, autoturismul ale cărui semnalmente au fost comunicate tuturor echipajelor de poliție din teren, a fost observat pe DJ 106 Daia – Sibiu, astfel că la ieșirea din municipiul Sibiu spre Daia, 2 echipaje ale Biroului Rutier Sibiu au încercat să îl oprească.

Reamintim că șoferul, un bărbat din Vurpăr, a refuzat să opreasc și a lovit cele două autospeciale de poliție, după care și-a continuat deplasarea spre strada Podului. Pe strada Frasinului, alte echipaje de poliție dirijate la fața locului, au reușit blocarea autoturismului. În urma accidentului rutier, un polițist din cadrul Biroului Rutier Sibiu a suferit vătămări corporale ușoare, fiind transportat la spital, conștient.

 

Ultima oră