accident cu 2 răniți pe șoseaua alba iulia, produs din cauza unei șoferițe neatente (video)

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident rutier produs la intersecția străzilor Ștrandului – Şos. Alba Iulia.

accident cu 2 răniți pe șoseaua alba iulia, produs din cauza unei șoferițe neatente (video)
play-sharp-fill

”Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul cǎ, pe fondul unor cauze ce urmează a fi cert stabilite, un autoturism condus de către o sibiancă în vârstă de 21 de ani a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 41 de ani, accident în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a femeii de 41 de ani și a unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, pasager în același autoturism.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliție Sibiu.

Polițiștii sunt la fața locului și continuă cercetările.

Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, motocicleta SMURD și mașina medicului de urgență au intervenit pe Șoseaua Alba Iulia din municipiul Sibiu la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule.

”Două persoane au avut nevoie de asistență medicală, este vorba de un bărbat în vârstă de 37 de ani care a suferit un traumatism cranian și o femeie în vârstă de 41 de ani care de asemenea, a suferit un traumatism cranian și acuză dureri la mână.” a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Ambele persoane au fost transportate la UPU Sibiu conștiente.

Ultima oră