ce a făcut mrbeast în românia. episodul filmat in salina turda a apărut pe yotube
Sursa foto: Playtech

MrBeast a petrecut șapte zile la Salina Turda şi a explorat una dintre cele mai spectaculoase atracţii turistice din lume ca pe „un oraş subteran”. Videoclipul cu aventura sa la Salina Turda a strâns peste 30 de milioane de vizualizări în mai puțin de o zi de la publicarea videoclipului pe YouTube.

ce a făcut mrbeast în românia. episodul filmat in salina turda a apărut pe yotube

MrBeast, unul dintre cei mai faimoși youtuberi din lume, a petrecut împreună cu o echipă formată din alţi creatori de conţinut 7 zile în salină, explorând acest loc ca pe „un oraș subteran”. Videoclipul filmat acum 3 luni și publicat sâmbătă seară de MrBeast pe YouTube este intitulat “7 zile de explorare a unui oraş subteran” și are o durată de 20 de minute.

„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Şi cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie în ce orori vom da. Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai vechi decât noi. În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul. Wow. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, atunci când România a fost bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici şi acum doar o grămadă de youtubers trăiesc”, a povestit MrBeast în videoclipul de pe YouTube.

YouTube video

Reprezentanții Salinei au anunțat la vremea respectivă închiderea acesteia pentru șapte zile, însă fără să ofere explicații.„Acest oraş este construit în interiorul unei mine care datează de peste o mie de ani. Cu nenumărate tuneluri şi camere neexplorate, cine ştie peste ce orori vom da. Acestea sunt scările care coboară în oraş. Cât de vechi sunt aceste scări? Mai vechi decât noi. În regulă, acum că suntem aici jos, uită-te cât de sus e tavanul. Wow! În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, atunci când România era bombardată, mii de oameni s-au ascuns aici şi acum doar o grămadă de youtuberi trăiesc aici”, a spus MrBeast la începutul aventurii din Salina Turda.

Citește și: MrBeast în România. Cel mai urmărit YouTuber din lume ar fi închiriat Salina Turda pentru o filmare 

 

 

Ultima oră