modificări la programul autobuzelor tursib care circulă în cartierul arhitecților

Compania Tursib anunță modificări în ceea ce privește traseul E7. S-a decis ca autobuzul să plece din stația Kaufland Arhitecților 3 cu 15 minute mai devreme.

modificări la programul autobuzelor tursib care circulă în cartierul arhitecților

Reprezentanții Tursib anunță modificări la programul traseului E7. Astfel, autobuzul de pe linia E7 va pleca începând de luni, 14 octombrie, la ora 06:55 din stația Kaufland Arhitecților 3 în loc de ora 07:10.

„Vă informăm că, odată cu extinderea traseului E7 în Cartierul Primăverii și Cartierul Arhitecților, s-a monitorizat constant acest traseu pentru a ajusta programul de circulație astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor dumneavoastră.

În urma analizei interne și a sugestiilor primite, pentru a ne asigura că elevii ajung la timp la școală, s-a decis ca, începând de luni, 14 octombrie 2024, autobuzul E7 să plece din stația Kaufland Arhitecților 3 cu 15 minute mai devreme. Astfel, autobuzul de pe linia E7 va pleca începând de luni la ora 06:55 din stația Kaufland Arhitecților 3 în loc de ora 07:10.

Această modificare afectează întregul traseul pe direcția de deplasare Kaufland Arhitecților 3 – Regina Maria, astfel că toate plecările vor fi devansate cu 15 minute față de programul actual.

În acest context, vă rugăm să verificați noul orar pe site-ul nostru aici și să luați în considerare această modificare, ajustând ora la care ajungeți în stație”, transmit reprezentanții Tursib.

 

 

Ultima oră