bătaie între muncitori români și albanezi pe șantierul stadionului lui fc barcelona
Sursa foto: Digi24

Mai mulți români și albanezi s-au luat la bătaie cu bâte și pietre pe șantierul noului stadion al clubului FC Barcelona.

bătaie între muncitori români și albanezi pe șantierul stadionului lui fc barcelona
Șase persoane au ajuns la spital după o încăierare la care au participat 20 – 30 de români și albanezi. Presa locală scrie că în bătaia generală s-au folosit bâte și pietre, relatează Gândul.
Românii și albanezii au fost verificați de poliția catalană Potrivit primelor informații, persoanele implicate în conflict sunt angajații unei firme subcontractate. Lucrătorii dorm în imobile din Calella, un oraș din Spania, din comunitatea catalană. În prezent poliția spaniolă face verificări pentru a afla dacă permisele lor de şedere sunt legale şi dacă pot lucra în Spania.
Șase persoane au ajuns la spital după încăierarea de pe șantier. A fost nevoie de intervenția poliției pentru a aplana situația. Autoritățile i-au legitimat pe muncitorii români și albanezi. Responsabilul de șantier i-a dat afară pe lucrătorii scandalagii.
Nu este primul incident de acest gen pe șantierul noii arene. În primăvară, mai mulți muncitori au fost implicați într-o altă bătaie.

 

Ultima oră