fc hermannstadt, amical cu vecinii din șelimbăr. ședința de analiză întârzie

Echipa de Superliga FC Hermannstadt va disputa duminică, de la ora 11.30 un joc amical cu vecinii de la CSC 1599 Șelimbăr, formație care activează în Liga 2. 

fc hermannstadt, amical cu vecinii din șelimbăr. ședința de analiză întârzie

FC Hermannstadt și CSC 1599 Șelimbăr profită de pauza competițională din weekend, unde nu se joacă în primele două ligi pentru acțiunilor loturilor naționale și dispută duminică un nou joc de verificare, pentru a își menține jucătorii în ”priză”.

Cele două vecine sunt la al treilea amical direct în ultimele luni. Astfel, în iulie, FC Hermannstadt a câștigat cu ”călăreții roșii”, scor 4-1.  În septembrie, tot când primele două ligi au fost întrerupte, echipa de prim eșalon s-a impus cu 3-1.

CITEȘTE ȘI: Fost jucător la FC Hermannstadt, victimă a țepelor imobiliare de la Nordis

CSC Șelimbăr este pe locul 17 din 22 competitoare din Liga 2, după ce săptămâna trecută a câștigat la ”masa verde”, 3-0 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Pauza a venit la fix pentru FC Hermannstadt, care nu s-a regăsit în ultimele două jocuri, 1-4 cu Petrolul și 0-4 cu Sepsi. Echipa lui Măldărășanu a căzut pe locul 13 în clasamentul Superligii, iar conducerea clubului nu a avut încă o ședință de analiză a acestor rezultate. Echipa sibiană a revenit de joi la antrenamente, iar directorul sportiv Radu Neguț s-a întors vineri de la cursurile de specializare a postului organizate de FRF.

CITEȘTE ȘI: Mutu a lămurit cum e cu oferta de la FC Hermannstadt. Răspuns ferm al ”Briliantului”

Clubul FC Hermannstadt nu a anunțat încă locația amicalului de duminică dimineață,  care, în funcție de starea vremii, va fi Stadionul Municipal sau Stadionul Obor.

 

 

 

Ultima oră