cel mai renumit patinoar din lume și-a deschis porțile (video)
Foto: X

Rockefeller Center Ice Skating Rink, unul dintre cele mai iconice patinoare din lume, și-a redeschis oficial porțile pentru sezonul de iarnă 2024. Situat în centrul Manhattan-ului, acest patinoar a devenit un simbol al sărbătorilor de iarnă din New York, atrăgând anual mii de vizitatori și localnici deopotrivă.

cel mai renumit patinoar din lume și-a deschis porțile (video)

Patinoarul este cunoscut pentru atmosfera sa unică, înconjurată de zgârie-norii impunători ai orașului și decorată cu luminile festive de Crăciun, oferind o experiență magică. De-a lungul decadelor, acesta a găzduit nenumărate evenimente memorabile și a apărut în filme celebre, consolidându-și statutul de destinație obligatorie în sezonul rece.

YouTube video

Una dintre cele mai cunoscute scene de patinaj la Rockefeller Center poate fi găsită în filmul de Crăciun “Elf” (2003), unde Buddy, interpretat de Will Ferrell, merge la patinoar împreună cu personajul Jovie, jucată de Zooey Deschanel. Această scenă simbolică de la Rockefeller Center este parte dintr-o secvență romantică în care cei doi se apropie și împărtășesc un prim sărut sub faimosul brad de Crăciun.

Prețurile pentru o sesiune de patinaj pornesc de la 20 de dolari pentru adulți iar biletele online s-au pus în vânzare încă din August.

Anul acesta, organizatorii promit o experiență de neuitat, cu spectacole pe gheață, decorațiuni noi și oferte speciale pentru cei care doresc să își facă rezervări din timp. Odată cu redeschiderea patinoarului, New York-ul dă startul oficial festivităților de iarnă, invitând locuitorii și turiștii să se bucure de magia sezonului.

Patinoarul va rămâne deschis până la sfârșitul lunii ianuarie 2025. Deși suntem departe de New York, la Sibiu nu ne rămâne decât să așteptăm deschiderea patinoarului din Piața Mare, care va aduce, de asemenea, bucuria iernii chiar în inima Sibiului, alături de Târgul de Crăciun.

Ultima oră