S-au terminat lucrările de reparație la Grădinița „Bucuria Copiilor“ din Mediaș (foto)

​ Miercuri, 9 octombrie 2024, a fost realizată recepția lucrărilor de reparații efectuate la Grădinița cu Program Prelungit „Bucuria Copiilor“, în prezența primarului municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, a conducerii instituției de învățământ, a reprezentanților constructorului și a membrilor Consiliului de Administrație.

S-au terminat lucrările de reparație la Grădinița „Bucuria Copiilor“ din Mediaș (foto)

Recent, în cadrul instituției au fost realizate reparații la instalația de alimentare cu apă și canalizare din blocul alimentar, la vestiare și băile aferente. De asemenea, grădinița a beneficiat de amenajarea unei boxe pentru ouă, înlocuirea gresiei și a faianței în urma lucrărilor executate, dar și de reparații la instalația electrică din blocul alimentar. Toate aceste lucrări au fost recepționate miercuri, 9 octombrie 2024, de către Comisia de Recepție constituită la nivelul Primăriei Municipiului Mediaș.

„Am ales să particip la recepțiile care se fac în urma lucrărilor pe care Primăria Mediaș le derulează atât la instituțiile de învățământ din oraș, cât și la lucrările pe care le desfășurăm pe raza municipiului Mediaș. Mă bucură faptul că aici, la grădinița Bucuria Copiilor din cartierul După Zid, lucrările sunt pe măsura așteptărilor și mă bucur că personalul care lucrează aici, conducerea grădiniței, dar în primul rând copiii sunt mulțumiți de lucrările derulate de către municipalitate la această grădiniță. Așa cum am transmis mereu, voi susține în continuare alocarea de fonduri către instituțiile de învățământ din oraș, consider că educația trebuie să fie prioritară în municipiul Mediaș și în anii care urmează“, a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman.

S-au terminat lucrările de reparație la Grădinița „Bucuria Copiilor“ din Mediaș (foto) S-au terminat lucrările de reparație la Grădinița „Bucuria Copiilor“ din Mediaș (foto)

„Lucrările desfășurate la Grădinița Bucuria Copiilor au fost extrem de necesare, acestea s-au desfășurat la blocul alimentar, lucrări ample, începând de la canalizare, înlocuire țevi, conducte, până la sistemul electric, prize, panouri electrice, înlocuire gresie, faianță, amenajare boxă pentru dezinfectat ouă, dar și schimbarea ușilor și lucrări de tâmplărie. Astfel, procesul de preparare a hranei copilașilor a înregistrat un progres și a fost o necesitate, mai mult decât atât respectarea normelor este foarte importantă nu doar pentru noi, ci și pentru administrația publică locală“, a transmis directorul instituției de învățământ, Izabella Peter.

S-au terminat lucrările de reparație la Grădinița „Bucuria Copiilor“ din Mediaș (foto) S-au terminat lucrările de reparație la Grădinița „Bucuria Copiilor“ din Mediaș (foto)

Ultima oră