Persoane înjunghiate pe stradă într-un sat din Sibiu. Atacatorul are 20 de ani
foto - Arhivă

Un bărbat din Șeica Mare a fost reținut pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, fiind cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru lovire sau alte violențe.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de 28 spre 29 septembrie 2024, când polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Axente Sever, aflați în serviciul de patrulare pe DJ 141A, au observat o agitație suspectă în apropierea unui imobil.

După verificările efectuate, polițiștii au descoperit că doi bărbați, cu vârste de 37 și 29 de ani, ar fi încercat să deposedeze un tânăr de 20 de ani de cuțitul pe care îl avea asupra sa. Tânărul, pe lângă faptul că era amenințat, a avut un comportament agresiv verbal. În timpul încercării de a-i lua cuțitul, cei doi bărbați au suferit plăgi tăiate, iar pentru îngrijirea acestora a fost solicitat un echipaj medical.

După cercetările efectuate și probatoriul administrat, tânărul de 20 de ani a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele incidentului și a preveni repetarea unor astfel de fapte în comunitate.

Ultima oră