Doi vloggeri din SUA recomandă Sibiul turiștilor americani - "Haideți aici. E un moment bun să veniți" (video)

Doi vloggeri americani care și-au dedicat viața călătoriilor în jurul lumii, au ajuns și la Sibiu. Deși șederea lor nu a fost plină de evenimente spectaculoase, gândurile lor finale au evidențiat o perspectivă unică asupra turismului în Sibiu.

Cei doi au remarcat faptul că turiștii americani sunt aproape absenți, ceea ce face ca Sibiul să fie, în opinia lor, un loc benefic turismului pentru cei care provin din SUA și nu numai. Cei doi menționează că Sibiul și împrejurimile sale rămân o destinație neexplorată, care încă păstrează un farmec autentic și nealterat.

„Dacă visezi să vizitezi un loc îndepărtat, care nu a fost încă descoperit de mulți turiști americani, vino la Sibiu” este mesajul din descrierea videoclipului de pe Youtube.

YouTube video

„Este un moment bun să veniți”

Reflectând la călătoriile lor, vloggerii au subliniat că România, precum și Serbia și Moldova, vor deveni probabil destinații de călătorie din ce în ce mai populare în viitorul apropiat. Ei prevăd o creștere a numărului de turiști internaționali pe măsură ce aceste țări câștigă mai multă atenție din partea creatorilor de conținut sau a trusturilor mass-media din alte țări.

Acest lucru s-a putut observa mai mult decât oricând pe parcursul anului 2024, atunci când mai mulți creatori de conținut cunoscuți la nivel internațional au promovat România prin videoclipurile lor, fie acestea destinate părții de entertainment sau strict a promovării.

În opinia celor doi, farmecul vizitei acestor destinații constă în pacea și liniștea de care un turist dispune în momentul în care alege să călătorească într-un anumit loc – ceva care se poate pierde pe măsură ce lumea, va ajunge să cunoască din ce în ce mai mult astfel de locații turistice. „Nu sunt turiști americani aproape deloc, iar restul sunt din țările vest-europene. Este un moment bun să veniți, pentru că mai devreme sau mai târziu, locuri precum România, Serbia și Moldova vor deveni din ce în ce mai populare. E ca următorul mare val unde vin toți turiștii și trebuie să găsim alte locuri unde să nu fie atât de multă lume. Așa că vino acum, dacă poți, te vei bucura cu adevărat” a spus Jay.

Ultima oră