Accident cu 2 răniți la Daia. O șoferiță a tamponat mașina din fața ei

Poliția din Sibiu a intervenit în două incidente rutiere care au avut loc pe parcursul zilei de 8 octombrie, evidențiind problemele legate de circulația necorespunzătoare a vehiculelor și neatenția la volan.

În prima situație, la ora 09:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Sibiu au depistat un tânăr de 18 ani din municipiul Bacău, care conducea un autoturism pe DN 1, în afara localității Veștem. În urma controlului efectuat, s-a constatat că autoturismul era înmatriculat în alt stat european, dar nu avea drept de circulație pe teritoriul României. Tânărul a fost sancționat, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul care nu avea dreptul de circulație în România, conform art. 334 alin. (4) din Codul penal.

Accident pe DJ 106S cu victime

În a doua situație, în jurul orei 15:30, o tânără de 25 de ani din localitatea Vurpăr a intrat în coliziune cu un autoturism oprit pe DJ 106S, în localitatea Daia. Incidentul s-a produs pe fondul nepăstrării distanței de siguranță față de vehiculul din față, care se afla în dreptul unei treceri pentru pietoni. În urma coliziunii, ambele autoturisme au fost avariate, iar două persoane aflate în mașina din față au suferit vătămări corporale și au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru îngrijiri medicale.

Poliția din cadrul Biroului Rutier Sibiu a realizat cercetarea locului faptei și a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ultima oră