Val de șoferi beți la volan. Doi prinși pe aceiași stradă, iar altul cu alcoolemie de aproape 1,2 depistat pe un drum comunal
foto arhivă

Pe 6 octombrie, polițiștii rutieri din Mediaș au identificat două infracțiuni la regimul rutier, ambele având loc pe aceeași stradă. Primul incident a avut loc în jurul orei 11:30, când un sibian de 58 de ani a fost oprit pe str. Aurel Vlaicu. Testul alcoolscopic a arătat o alcoolemie de 0,82 mg/l, iar bărbatul a fost dus la o unitate medicală pentru probe biologice.

Câteva ore mai târziu, la ora 19:40, un alt bărbat, în vârstă de 63 de ani din Brateiu, a fost depistat pe aceeași stradă cu o alcoolemie de 0,46 mg/l. Acesta a fost, de asemenea, dus la spital pentru analize. Ambele cazuri au dus la deschiderea unor dosare penale pentru conducerea sub influența alcoolului.

În noaptea de 7 octombrie, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Șelimbăr au oprit un tânăr de 27 de ani din Șura Mare, care conducea un autoturism pe DC 1, având o alcoolemie de 1,18 mg/l. În urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele în acest caz, deschizând un dosar penal pentru conducerea sub influența alcoolului și fără permis.

Ultima oră