Târg de carte second-hand pentru copii și părinți, duminică la Sibiu
foto Simbol

Duminică, 13 octombrie 2024, între orele 10:00 și 15:00, Școala Româno-Finlandeză ERI Sibiu (str. Dealului, nr. 6) va găzdui cea de-a 18-a ediție a târgului Bookisit, cel mai îndrăgit eveniment de carte second-hand dedicat copiilor și părinților.

Ce vă așteaptă la Bookisit?

  • O mulțime de cărți pentru cei mici, dar și cei mari care așteaptă să își găsească o casă nouă
  • Trei ateliere gratuite pentru copii oferite de partenerii noștri
  • Șansa de a face o faptă bună (citește mai jos)
  • Și cel mai important: o atmosferă caldă, prietenoasă și plină de zâmbete!

Bookisit nu este doar un târg, este o aventură eco-friendly! Inspirat de conceptele #refoloseşte, #redu, #reciclează și #reciteşte, târgul urmărește să dea o viață nouă cărților îndrăgite, dar și să facă lumea mai colorată cu ajutorul cărților. Astfel, continuăm campania „Tu aduci cartea, noi ajutăm biblioteca” prin care la această ediție strângem donații pentru Școala Gimnazială Blăjel, jud. Sibiu. Biblioteca lor nu a mai primit cărți noi de 13 ani, iar noi vrem să le facem o surpriză cu ajutorul vostru. Vă invităm să alegeți alături de copilul dumneavoastră o carte în stare bună (pentru copii între 3-12 ani) și să o aduceți la târg. Ne vom asigura că fiecare donație ajunge acolo unde este necesară și apreciată.

Intrarea la eveniment este gratuită.

Pentru informații suplimentare despre târg și despre asociația Bookisit, vă invităm să vizitați pagina noastră de Facebook (https://www.facebook.com/bookisit). Detalii despre eveniment și atelierele organizate găsiți aici: https://fb.me/e/5Yn1BNge0

Ultima oră