Ședința de analiză de la FC Hermannstadt amânată dintr-un motiv aproape bizar

Clubul FC Hermannstadt a amânat ședința de analiză a ultimelor două jocuri, pentru că staff-ul tehnic și jucătorii sunt în vacanță, urmând să revină abia joi.

Acționarii clubului FC Hermannstadt așteaptă o ședință în care să analizeze alături de antrenorul Marius Măldărășanu ultimele două rezultate ale echipei sibiene, 1-4 cu Petrolul Ploiești și 0-4 cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Cum antrenorul Marius Măldărășanu le-a dat liber jucătorilor până joi, ședința nu poate avea loc, pentru că staff-ul tehnic este în vacanță.

Aproape sigur, tehnicianul va continua la Sibiu, mai ales că o eventuală despărțire ar presupune și despăgubiri financiare, iar clubul aflat în insolvență nu își permite.

Nemulțumit de evoluțiile echipei, dar și de faptul că jucătorii au primit patru zile libere după umilința cu Sepsi, acționarul Ștefan Băcilă a anunțat că pleacă de la FC Hermannstadt.

CITEȘTE ȘI: Cutremur la FC Hermannstadt. Unul dintre principalii acționari vrea să plece: ”Renunț!” (exclusiv)

Cei care conduc FC Hermannstadt probabil vor da joi un ultimatum staff-ului tehnic și să vadă care va fi evoluția echipei la meciurile cu Gloria Buzău și Dinamo. Jucătorii vor fi și ei băgați în ședință după ultimele evoluții, mai ales că sunt cu salariile la zi.

 

Ultima oră