O fotbalistă de la FC Hermannstadt, convocată la Naționala U 17

Atacantul echipei feminine de fotbal FC Hermannstadt, Antonia Stanea a fost convocată în premieră la naționala U 17 a României. 

Chiar dacă echipa de fete FC Hermannstadt are un început slab în Superligă, golghetera Antonia Stanea a fost chemată pentru prima dată la lotul național U 17.
Naționala de fotbal feminin U17 a României va participa în perioada 21-28 octombrie 2024 la un stagiu de pregatire centralizată organizat la CNAF Mogoșoaia. Fetele convocate de Iosif Damaschin vor disputa și două meciuri de pregătire contra reprezentativei similare din San Marino.
Junioara Antonia Stanea (16 ani) a fost transferată în vară  la Sibiu de la Kids Tâmpa Brașov. ”Transferul acesta reprezintă o oportunitate excelentă pentru mine de a crește profesional și de a aduce noi perspective echipei. Sunt foarte fericită să fac parte din această echipă” a declarat Stanea după transferul la Sibiu.
După șapte etape din Superliga, echipa pregătită de Dan Călinescu nu are nicio victorie și a adunat un singur punct. Academia de Fotbal Măgura evoluează în Superliga feminină sub denumirea de FC Hermannstadt, în baza unui protocol de colaborare.
O fotbalistă de la FC Hermannstadt, convocată la Naționala U 17
Antonia Stanea

Ultima oră