O familie din Sibiu are nevoie de ajutor pentru repatrierea mamei decedate în Canada
Tudora, femeia din Sibiu care a fost diagnosticată cu cancer în Canada, a decedat luni seara, la spital. Familia cere în continuare ajutorul sibienilor pentru a strânge banii necesari care să asigure repatrierea femeii.
Sibianca, ajunsă în vizită la fiica ei în Canada, a aflat că suferă de leucemie în faza terminală după ce într-o zi i s-a făcut brusc rău. După o săptămână în care a fost internată într-un spital din Canada, femeia s-a stins din viață. Drept urmare, familia cere în continuare sprijinul comunității sibiene pentru a strânge suma necesară pentru a repatria trupul neînsuflețit pe Tudora. Costurile repatrierii se ridică la cel puțin 15.000 de dolari canadieni.
„Sunt profund întristată să vă împărtășesc că mama lui Doris a decedat astăzi. Doris se confruntă acum nu doar cu facturile medicale copleșitoare, ci și cu costurile funerare și de repatriere. Orice sprijin pe care îl puteți oferi în această perioadă extrem de dificilă ar însemna foarte mult pentru ea.
Vă rugăm să continuați cu donațiile voastre. Generozitatea voastră face cu adevărat diferența”, este mesajul transmis de apropiații femeii.

Cei interesați să ofere o mână de ajutor pot dona AICI. De asemenea, pot dona în contul RO37BTRLRONCRT0P96092401 , pe numele Burchea Anca Teodora.

Citește și: Apel la solidaritate: O sibiancă cere ajutor ca să își repatrieze mama grav bolnavă din Canada

Ultima oră