Victorii pe linie pentru ACS Champions Sibiu la turneul U13 (foto)

Turneul U13 desfășurat în sala CSS Sibiu a confirmat așteptările, ACS Champions Sibiu A dovedindu-se o echipă redutabilă.

Fetele antrenate de Sabin Sopa și Andrei Banciu au reușit să câștige toate cele trei meciuri, confirmându-și statutul de favorită și instalându-se confortabil pe primul loc în clasament.

„Am avut încredere în echipă și în parcursul nostru de până acum. Fetele au demonstrat că suntem bine pregătiți și că avem un potențial uriaș pentru acest sezon,” a declarat Sabin Sopa, antrenorul echipei Champions A.

Victorii pe linie pentru ACS Champions Sibiu la turneul U13 (foto)

După victorii clare cu 3-0 împotriva CSS B și Champions B, și o victorie spectaculoasă cu 3-1 în fața CSS A, Champions A a arătat că sunt gata pentru un sezon de excepție.

Andrei Banciu, antrenorul echipelor Champions, a declarat: „Fetele de la Champions A au confirmat așteptările. Este o echipă redutabilă, iar la fiecare meci au arătat maturitate pe teren. Și echipa B a avut o evoluție bună, obținând o victorie prețioasă în fața CSS B.”

Clasament final după turneu:

1. ACS Champions Sibiu A – 3 victorii

2. CSS Sibiu A – 2 victorii

3. ACS Champions Sibiu B – 1 victorie

4. CSS Sibiu B – 0 victorii

Victorii pe linie pentru ACS Champions Sibiu la turneul U13 (foto) Victorii pe linie pentru ACS Champions Sibiu la turneul U13 (foto) Victorii pe linie pentru ACS Champions Sibiu la turneul U13 (foto)

Ultima oră