Principalul lui Inter Sibiu, obiectiv îndrăzneț la debutul său ca antrenor. ”Asta mi-am propus”

La prima experiență ca antrenor principal la fotbal, Călin Trohin își propune să promoveze cu Inter Sibiu în Liga 3. 

Călin Trohin (39 ani) este la prima experiență ca antrenor la seniori, el având carnet de antrenor și licența UEFA C. Inter Sibiu este lider în Liga 4 Sibiu după cinci etape, cu patru victorii și o remiză. Trohin mai antrenează cu rezultate excelente la minifotbal echipa Borussia Sibiu, una din forțele naționale.

După ce a evoluat sezonul trecut ca fundaș la Păltiniș Rășinari și Avrig, Trohin și-a agățat ghetele în cui și se axează pe meseria de antrenor.

”Am avut parte de un debut bun de campionat, sunt mulțumit de jucători, dar mai avem mult de muncă pentru a ajunge la nivelul dorit.  Sincer, mai simt nevoia să joc, dar cred că este rândul jucătorilor mai tineri să demonstreze că au valoare și merită să joace la FC Inter Sibiu” a declarat Călin Trohin pentru Ora de Sibiu.

Tehnicianul celor de la Inter Sibiu vede două adversare ca principale rivale în lupta pentru titlul județean. ”A fost un început de campionat cu multe surprize și cred că sunt multe echipe de nivel apropiat. Cred că noi suntem favoriți la titlul județean, iar principalele contracandidate sunt Voința Sibiu și FC Agnita” spune fostul fundaș central.

Inter Sibiu anunță public că obiectivul acestui sezon este promovarea în Liga 3. ”Obiectivul meu este câștigarea titlului județean și a barajului pentru promovarea în Liga 3” a mai anunțat Călin Trohin.

Ca jucător a evoluat ca fundaș central la FC Sibiu, Voința Sibiu, FC Hermannstadt, Măgura Cisnădie, CSC Șelimbăr, Păltiniș Rășinari și FC Avrig.

CITEȘTE ȘI: Inter Sibiu, de neoprit în Liga 4. Victorie la scor cu Sparta Mediaș

Are promovări de la județ la Liga 3 cu FC Sibiu, Voința, CSC Șelimbăr, Hermannstadt și Avrig. Călin Trohin a și ratat două promovări la baraje cu Rășinari și Șelimbăr.

 

 

 

Ultima oră