O femeie a aplicat pentru un loc de muncă și a primit răspuns după aproape 50 de ani
foto BBC

Tizi Hodson, în vârstă de 70 de ani, din Gedney Hill, Lincolnshire, a descoperit în sfârșit motivul pentru care nu a primit niciodată un răspuns la aplicația sa pentru un post de motociclist cascador, trimisă în ianuarie 1976. Surpriza a venit în urma deschiderii unei scrisori care a fost blocată timp de aproape 50 de ani într-un sertar de la oficiul poștal, scrie BBC, relatează Antena3.

Hodson a mărturisit că a rămas uluită când a aflat că scrisoarea sa, care nu a ajuns niciodată la destinație, a fost descoperită recent. „Întotdeauna m-am întrebat de ce nu am primit un răspuns. Acum știu de ce,” a declarat ea.

Pe partea de sus a scrisorii se afla o notă scrisă de mână care menționa: „Livrare întârziată de Oficiul Poștal Staines. Găsită în spatele unui sertar. Doar vreo 50 de ani întârziere.” Femeia nu știe cine a returnat scrisoarea sau cum a reușit aceasta să ajungă din nou la ea, având în vedere că s-a mutat de aproximativ 50 de ori și a schimbat țările de patru sau cinci ori.

„Cum m-au găsit, este un mister,” a adăugat Hodson, care a continuat să își urmeze pasiunea pentru aventură, deși nu a obținut postul dorit. A lucrat ca manipulator de șerpi și dresoare de cai în Africa, a învățat să zboare cu avionul și a devenit pilot acrobatic și instructor de zbor.

Privind înapoi la acele vremuri, Hodson a explicat: „Am fost foarte atentă să nu lăsăm să se vadă că sunt femeie în scrisoarea trimisă pentru jobul de cascador, pentru că mă gândeam că nu aș avea nicio șansă nici măcar să fiu invitată la un interviu. Am spus chiar, în mod naiv, că nu m-ar fi deranjat câte oase aș fi putut să-mi rup, pentru că eram obișnuită.”

În ciuda tăcerii care a urmat, Hodson nu s-a lăsat descurajată. „Este incredibil să primesc scrisoarea înapoi după atât de mult timp. Dacă aș putea să vorbesc cu versiunea mea mai tânără, i-aș spune să facă tot ceea ce am făcut. Am avut o viață extraordinară, chiar dacă mi-am rupt câteva oase,” a concluzionat ea. Această poveste surprinzătoare subliniază perseverența și curajul de a urmări pasiunile, indiferent de obstacolele întâmpinate pe parcurs.

Ultima oră