Lucrări de reparații pe drumurile județene ale Sibiului. Unde se intervine în această săptămână

Drumuri și Poduri SA Sibiu își continuă activitatea în cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene, finanțat de Consiliul Județean Sibiu. În această săptămână, echipele de drumari vor desfășura o serie de lucrări importante pentru îmbunătățirea infrastructurii rutiere.

Printre activitățile planificate se numără:

  • Marcaje rutiere: Se vor realiza marcaje longitudinale și transversale pe DJ 142B Bazna – limită județ Alba, DJ 142H Bazna – Bazna Băi și DJ 142J Șeica Mare – intersecția DN 14B.
  • Defrișare și curățire: Vor fi efectuate lucrări de defrișare a suprafețelor cu tufișuri și arbuști cu diametrul mai mic de 10 cm, degajarea terenului de frunze și crengi, precum și montarea de indicatoare rutiere pe DJ 105G Avrig – Tălmaciu.
  • Plombări: Vor fi realizate plombări cu sort și emulsie pe DJ 106S intersecția DJ 106 – Vurpăr și DJ 141A Mihăileni.
  • Curățire rigole: Lucrările de curățire a rigolelor betonate se vor desfășura manual pe DJ 106 ieșire Sibiu – intersecția DJ 106S.
  • Cosire vegetație: Vegetația ierboasă va fi cosită manual pe DJ 142J Șeica Mare – Șeica Mică și mecanizat pe DJ 1142E Hoghilag – Mediaș, DJ 141A Vecerd și DJ 107B Slimnic – Mândra.

În plus, vor fi efectuate vopsiri ale parapetelor podurilor, aducerea la profil a acostamentelor prin tăiere mecanizată și săpături de șanțuri de pământ. De asemenea, vor fi montate stâlpi și indicatoare rutiere pe DJ 105A intersecția DJ 106 – Ilimbav.

În săptămâna trecută, echipele au realizat o serie de lucrări importante, inclusiv marcaje rutiere pe DJ 142B Blăjel – Bazna, reparații și vopsirea parapetului pod pe DJ 105N intersecția DJ 105G – Turnu Roșu. Au fost efectuate, de asemenea, toaletări ale vegetației, plombări pe DJ 106S și lucrări de defrișare și curățire pe DJ 106A Curmătură – Păltiniș.

Drumuri și Poduri SA Sibiu continuă să colaboreze cu Consiliul Județean Sibiu pentru a menține și îmbunătăți infrastructura rutieră din județ, asigurând astfel o circulație sigură și fluidă pentru toți participanții la trafic.

Ultima oră