Fetițe din Sibiu, campioane europene la o competiție de dans contemporan (foto)

Fetele de la Clubul Sportiv Kids Acro Dance s-au întors acasă, la Sibiu, de la o competiție de dans contemporan cu titulatura de campioane europene. Sibiencele au impresionat juriul și astfel au ajuns pe podium. 

Peste treizeci de fetițe din Sibiu, membre în Clubul Sportiv Kids Acro Dance, coordonate de profesoara și antrenoarea de gimnastică Andreea Baștea, au participat, în perioada 29 septembrie – 3 octombrie, la campionatul european de dans contemporan IDO din Slovenia. 

Fetițe din Sibiu, campioane europene la o competiție de dans contemporan (foto) Fetițe din Sibiu, campioane europene la o competiție de dans contemporan (foto)

Fetele, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, au dansat exemplar și au reușit să impresioneze juriul, obținând locul 1 la categoria Producție All Age. „Ne-am întors cu titlul de campioane europene la categoria Producție All Age”, a spus fericită mama uneia dintre fetițe. 

Aceasta a fost prima competiție internațională de dans la care au participat fetele din Sibiu. 

Fetițe din Sibiu, campioane europene la o competiție de dans contemporan (foto)

Tinerele se pregătesc acum pentru o nouă reușită. La finalul lunii noiembrie, ele vor pleca în Polonia la Campionatul Mondial de Dans Contemporan – Acro Dance și Jazz. 

Ultima oră