ANAF a pus sechestru pe un teren important din Zona Industrială de Vest a Sibiului și l-a scos la licitație
Sursa foto: Google Maps

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu a scos la vânzare prin licitație un teren aflat sub sechestru. Prețul de evaluare este de peste 220.000 de lei și se află într-o zonă căutată a Sibiului.

Prin Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov și Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Sibiu, Serviciul Colectare şi Executare Silită Persoane Fizice, ANAF anunță că scoate la licitaţie un teren de tip fâneață cu o suprafață de 3.400 de metri pătrați.

„Terenul scos la licitație este înregistrat în cartea funciara cu nr. 101234 CRISTIAN, TOP 3876/5 – teren fâneață. Proprietatea este un teren liber de tip fâneață, amplasat în zona de vest a județului Sibiu, la ieșirea din Sibiu spre Sebeș, în zona servicii / industrială, de o parte și alta a DN1.  Datorită localizării pe un drum intens circulat, s-au dezvoltat aici proprietăți cu caracter industrial, după 1990. Terenul este situat pe strada XI, la nr. 181, Județul Sibiu. Prețul de evaluare este de 221.000 lei cu TVA”, se arată în anunțul publicat pe site-ul ANAF.

Licitația este organizată în data 22 octombrie, la ora 11.00, la sediul AJFP Sibiu, de pe Calea Dumbrăvii, nr.17.

Pentru participarea la licitație, ofertanții interesați trebuie să depună, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, mai multe documente, respectiv: oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației, împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant, copie după actul de identitate (în cazul persoanelor fizice), copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului (pentru persoanele juridice române), actul de înmatriculare tradus în limba română (pentru persoanele juridice străine), declarația pe proprie răspundere a ofertantului prin care certifică faptul că nu este persoana interpusă cu debitorul. 

 

 

Ultima oră