Retro Parada Toamnei de la Sibiu, un eveniment de succes în ciuda vremii capricioase (foto)

În prima parte a zilei de 5 octombrie, ploaia torențială a afectat grav Retro Parada Toamnei. Piața Mare din Sibiu era aproape goală, iar vehiculele istorice lipsiseră din peisaj. Evenimentul a părut compromis.

Totuși, spre seară, vremea s-a îmbunătățit. Ploaia s-a potolit, iar publicul a început să apară. Piața s-a umplut de oameni curioși, iar mașinile istorice au atras priviri admirative. Atmosfera a devenit energică și plină de viață.

Retro Parada Toamnei de la Sibiu, un eveniment de succes în ciuda vremii capricioase (foto)

Vehiculele expuse, de la mașini clasice până la modele sportive, au fost admirate de mulțime. Pasionații de automobile au avut ocazia să exploreze detaliile fiecărei mașini.

Retro Parada Toamnei de la Sibiu, un eveniment de succes în ciuda vremii capricioase (foto) Retro Parada Toamnei de la Sibiu, un eveniment de succes în ciuda vremii capricioase (foto) Retro Parada Toamnei de la Sibiu, un eveniment de succes în ciuda vremii capricioase (foto) Retro Parada Toamnei de la Sibiu, un eveniment de succes în ciuda vremii capricioase (foto)

Retromobil Club România a reușit să transforme o zi ploioasă într-un succes neașteptat. Seara a fost plină de energie, cu numeroși vizitatori bucuroși să vadă expoziția.

Ultima oră