Razie la Agnita, Alțâna, Bradeni și Nocrich. Poliția oprește toate mașinile (video)

Polițiștii acționează cu efective sporite în orașul Agnita și comunele Alțâna, Brădeni și Nocrich, într-o amplă operațiune menită să asigure un climat de ordine și siguranță publică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat faptul că în această seară, pe raza orașului Agnita, precum și a comunelor Alțâna, Brădeni și Nocich de pe raza de competență, polițiștii desfășoară o amplă acțiune în sistem integrat, acțiune de tip „razie”. La ea participă polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi.

Principalul obiectiv al acțiunii îl constituie prevenirea oricăror fapte care pot afecta climatul de ordine și siguranță publică, combaterea faptelor de violență stradală, a furturilor, tâlhăriilor, a infracționalității la regimul silvic, braconajului cinegetic și piscicol, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, prevenirea și combaterea faptelor asociate traficului și consumului de droguri, dar și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Acțiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue aplicate la nivelul Poliției Române pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și descurajarea oricăror activități de natură infracțională.

La finalul activităților, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu va oferi informațiile care pot fi făcute publice.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare, în întreg județul, pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică pentru toți cetățenii.

Ultima oră