Accidentul mortal de pe Valea Oltului. Polițiștii au stabilit cum s-a produs tragedia

La data de 5 octombrie 2024, în jurul orei 16:00, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apel 112, cu privire la faptul că pe DN7, în localitatea Racovița, a avut loc un eveniment rutier, soldat cu mai multe victime.

IPJ Vâlcea a declarat: ,,De urgență, la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea care au stabilit că un tânăr de 24 de ani din municipiul Pitești, în timp ce conducea un autoturism, în circumstanțe care urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un bărbat de 41 de ani, din localitatea Afumați, județul Ilfov.

Din păcate, în urma coliziunii, a rezultat decesul unei pasagere din autoturism în vârstă de 25 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, ranirea gravă a conducătorului auto, precum și rănirea gravă a unei femei de 54 de ani care se afla în autoturism.

De asemenea, în urma evenimentului, conducătorul autoutilitarei și alți 2 pasageri din aceasta, respectiv un minor de 6 ani și o femeie de 39 de ani au fost răniți și transportați la spital.

Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită situației critice în care se află.

Totodată, conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier Vâlcea efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier.”

Ultima oră