Accident pe bulevardul Vasile Milea. Un biciclist a fost lovit de o mașină

În data de 5 octombrie, în jurul orei 19:30, a avut loc un accident pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu. Un biciclist a fost lovit violent de un autoturism, posibil din cauza carosabilului ud.

Accident pe bulevardul Vasile Milea. Un biciclist a fost lovit de o mașină Accident pe bulevardul Vasile Milea. Un biciclist a fost lovit de o mașină Accident pe bulevardul Vasile Milea. Un biciclist a fost lovit de o mașină Update

Purtătorul de cuvânt IPJ Sibiu ,Luciana Lazăr, a declarat: ,,Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit la un accident de circulație produs în Piața Unirii din municipiu. Din primele verificări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui autoturism (sibian, în vârstă de 44 ani), în împrejurări ce urmează a fi stabilite, a acroșat un biciclist (bărbat, cetățean străin, în vârstă de 73 de ani).

În urma accidentului rutier, biciclistul a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spital.Fără mari probleme de trafic. Cercetările la fața locului continuă.”

Accident pe bulevardul Vasile Milea. Un biciclist a fost lovit de o mașină

Conform ISU Sibiu, un echipaj SMURD cu medic a intervenit de urgență în Piața Unirii din municipiul Sibiu, la un accident rutier unde un biciclist a fost lovit de un autoturism.

,,La fața locului echipajul a acordat asistență medicală unui bărbat în vârstă de aproximativ 73 de ani care a suferit un traumatism cranian, acesta a fost transportat la UPU Sibiu, inconștient.” a adăugat Sg. maj. Marcu Raluca

Accident pe bulevardul Vasile Milea. Un biciclist a fost lovit de o mașină

Ultima oră