Magistrații au decis: Scandalagiii din Cașolț rămân „la răcoare”

Un scandal de proporții a avut loc, weekendul trecut, în satul sibian Cașolț. Mai multe persoane s-au luat la bătaie, iar unele au ajuns la spital. Polițiștii au făcut percheziții și au intrat peste bătăuși în casă în urma acestui eveniment, iar cinci dintre scandalagii au fost arestați. 

Scandalul a avut loc în 28 septembrie, după ora 18:00. În timpul unei petreceri ce avea loc în curtea unei case din Cașolț, între mai multe persoane a izbucnit un conflict spontan, după ce un localnic ar fi pătruns neinvitat în curte.

Mai mulți bărbați s-au agresat fizic, iar o poartă și un autoturism au fost avariate în timpul conflictului. Patru persoane au fost transportate atunci la spital pentru îngrijiri medicale, printre care și o minoră, care s-a speriat din cauza agresiunii.

Oamenii legii au intrat pe fir, iar în cursul zilei de joi au făcut percheziții în casele bătuților. Cu acea ocazie, au găsit mai multe obiecte contondente. Cinci bărbați au fost duși la audieri, iar vineri au fost arestați.

„Cei 5 bărbați au fost prezentați astăzi instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile”, a transmis Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Citește și: Scandal la Cașolț din cauza unui bărbat care a mers neinvitat la o petrecere 

Ultima oră