Hoții ,,lovesc” și la Magnolia. Au furat din apartamente și au căutat și în mașini din parcare (video)

Furturile din mașini și apartamente continuă să îngrijoreze locuitorii din zonele rezidențiale ale Șelimbărului. Cartierul Magnolia a devenit cel mai nou target pentru ei.

Pe data de 4 octombrie, în jurul orei 5 dimineaţa, trei indivizi au fost surprinși de camerele de supraveghere. Ei au încercat să forțeze ușile mașinilor parcate în zonă. De data aceasta, au fost depistate și alte metode de furt.

Un martor din cartierul Magnolia a relatat o întâmplare neplăcută: „Hoții au luat bicicleta copilului de pe balcon. În principiu, cu apartamentele de la parter au avut treabă. Au sustras lucruri uzuale de la vecini:  papuci, haine, ghiozdane, etc. . Un vecin a strigat la ei şi în cele din urmă, hoţii au lăsat bicicleta. Cei 3 indivizi au furat până şi borcanele de pe balcon al unei vecine mai în vârstă.” Se pare că infractorii nu s-au limitat doar la furturile din mașini, ci au vizat și balcoanele apartamentelor situate la nivelul inferior, de unde au sustras bunuri vizibile și accesibile.

Locuitorii din cartierul Magnolia sunt tot mai îngrijorați

Frica se resimte în special în rândul celor care locuiesc la parter. „Mă gândesc la copiii mei, pe care i-aș apăra cu prețul vieții. Cum ar fi să îi apară un individ din ăsta în fața geamului? Toți cei de la parter stau cu frica,” a declarat un localnic. Acesta, care are un copil mic de 3 luni în casă și un altul de 6 ani, a povestit că dimineața, fetița sa l-a întrebat unde îi este ghiozdanul. Bărbatul a realizat că nu vrea ca familia lui să trăiască în teroare din cauza acestor hoți.

Aceasta nu este prima încercare a hoților de a pătrunde în zonele rezidențiale din Șelimbăr. Pe 2 octombrie, camerele de supraveghere de pe strada Ion Rațiu au surprins doi indivizi care verificau sistematic ușile mașinilor parcate. Hoţii căutau vehicule descuiate pentru a sustrage bunuri de valoare.

Citeşte şi: Hoții dau iama în parcările din Șelimbăr. Doi bărbaţi surprinși încercând ușile mașinilor (video)

Spre deosebire de incidentele anterioare din Șelimbăr, de această dată, poliția a fost sesizată.

Ultima oră