FC Hermannstadt, ofertă de prelungire a contractului pentru un jucător de bază

FC Hermannstadt a început negocierile pentru prelungirea contractului lui Alexandru Oroian, un jucător polivalent, care poate evolua la fel de bine pe mai multe posturi. 

După ce în vară i-a pierdut gratis pe Mihai Butean și Mino Sota, clubul FC Hermannstadt nu vrea să mai repete această situație. Astfel, conducătorii clubului au demarat discuțiile cu jucătorii de bază, al căror contracte expiră anul viitor.

YouTube video

”În general cluburile așteaptă mai mult, pentru că pot apărea schimbări și la nivel de bancă, vine alt antrenor, poate să își dorească alți jucători. Lucrurile sunt total diferite de cum erau odată, jucătorii vin și pleacă, se semnează pe șase luni, pe un an, în trecut semnam contracte pe 3-5 ani. Atunci schimbările erau foarte mici în echipă, cluburile își doreau să ia jucătorii care să aducă un plus, care să ajute valoric din toate punctele de vedere echipa. Știu că se discută cu Oroian o eventuală prelungire” a declarat antrenorul Marius Măldărășanu. Tehnicianul a subliniat deseori inteligența în joc a lui ”Oro”, care îl ajută să joace pe orice post.

CITEȘTE ȘI: Măldărășanu ia măsuri înainte de meciul Sibiului cu Sepsi. ”Nu se mai poate repeta!” (video)

Alex Oroian (23 ani) este la Sibiu de la începutul anului 2021, venind gratis de la UTA.  El poate juca pe benzi, dar și ca mijlocaș central.

”Altceva te ține la echipă, nu o semnătură”

Tehnicianul de la FC Hermannstadt este în aceeași situație, cu contractul care expiră vara anului, dar a parat elegant discuția. ”A fost o discuție de 3 minute la telefon pe tema aceasta, drumul e lung, avem mult de muncă, ne gândim la ceea ce este important. O hârtie o poți semna și ultima zi, și mâine, dar de multe ori altceva te ține la echipă, nu neapărat o semnătură” a susținut Măldărășanu.

FC Hermannstadt, ofertă de prelungire a contractului pentru un jucător de bază

 

Ultima oră