Ce pățește șoferul care a blocat Bulevardul Coposu cu autobuzul. Tursib ne-a trimis decizia

Șoferul Tursib care a întors autobuzul pe bulevardul Corneliu Coposu a fost identificat. Firma de transport transmite că analizează cazul și urmează să ia măsuri.

La sfârșitul lunii septembrie, un autobuz Tursib a blocat pentru mai multe multe minute traficul pe Bulevardul Corneliu Coposu, după ce a încercat să întoarcă neregulamentar. Tursib a identificat șoferul în cauză și urmează să fie luate mai multe măsuri. De asemenea, urmează ca în cadrul şedinţelor de reinstruire organizate cu toţi şoferii, să fie reamintite regulile de siguranţă.

„Conducătorul auto in cauza a fost identificat si a fost convocat la sediul companiei
noastre pentru a da o nota explicativa referitoare la evenimentul sesizat de dumneavoastră. Procesul de analiză a cazului este în desfășurare, la finalul acestuia urmând să se
decidă măsurile administrative care se impun.

În plus, s-a decis ca în cadrul ședinţelor de reinstruire organizate cu toți șoferii, să fie reamintite regulile de siguranță pe care fiecare dintre ei trebuie să le respecte pentru securitatea călătorilor și a a celorlalți participanți la trafic. Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate și vă mulțumim pentru sesizarea făcută, deoarece ne ajută să remediem situațiile neplăcute apărute în trafic”, a transmis Raluca Racz, purtătorul de cuvânt al Tursib.

Ultima oră