Bucură-te de un zâmbet perfect într-un timp record

Cine și-ar fi putut imagina în urmă cu câțiva ani că un zâmbet perfect poate deveni realitate într-o singură zi? Tehnologia a schimbat felul în care privim multe aspecte ale vieții, iar stomatologia nu face nicio excepție. Procedura dinți ficși în 24 de ore reprezintă o revoluție în domeniul implanturilor dentare, oferind pacienților o soluție rapidă pentru restaurarea funcționalității dentare și zâmbetului. Ce presupune mai exact aceasta și ce avantaje oferă, află în rândurile următoare.

Ce înseamnă „dinți ficși în 24 de ore”?

Dinți ficși în 24 de ore este o procedură inovatoare, o soluție stomatologică modernă, care permite pacienților să primească un set complet de dinți ficși, într-un timp record. Spre deosebire de metodele tradiționale, unde un pacient ar avea nevoie de mai multe intervenții și perioade de așteptare între proceduri, soluția dinti ficsi in 24 ore accelerează întregul proces. Pacienții nu vor trebui să facă mai multe vizite în zile diferite sau să aștepte zile în șir următoarea programare. În loc de mai multe sesiuni chirurgicale și protetice, totul se realizează într-o singură vizită.

Cum funcționează această procedură mai exact?

La baza acestei metode, se află implanturile dentare, însă abordarea este diferită de cea tradițională. În loc să se plaseze câte un implant dentar pentru fiecare dinte pierdut, tehnica folosește doar câteva implanturi (de obicei patru sau șase), pe care se fixează întreaga lucrare protetică. În prima parte a procedurii se introduc implanturile dentare în osul maxilar. Imediat după plasarea implanturilor, pacientului i se montează o lucrare provizorie fixă. Aceasta arată și funcționează ca un set de dinți naturali, neafectând vorbirea sau mâncatul. Implanturile au nevoie de o perioadă de vindecare, după care se va monta lucrarea finală.

Beneficiile dinților ficși în 24 de ore

Procedura dinți ficși în 24 de ore vine cu numeroase beneficii care o fac atractivă pentru mulți pacienți care nu doresc să poarte clasica proteză dentară mobilă. Faptul că pacienții primesc în aceeași zi dantura provizorie, este cu siguranță cel mai mare avantaj. Nimeni nu dorește să aștepte săptămâni, mai ales dacă este vorba despre o restaurare completă a zâmbetului. Procedura este minim invazivă pentru că utilizează un număr redus de implanturi. Așadar, va necesita mai puțin incizii și implicit, mai puține dureri.

Deși lasă impresia că procedura este una foarte costisitoare, în realitate, sistemul „dinți ficși în 24 de ore” este de cele mai multe ori mai accesibil din punct de vedere financiar comparativ cu metoda clasică. Motivul este simplu: mai puține vizite la stomatolog și mai puține implanturi. Desigur, trebuie menționate și confortul și funcționalitatea imediate. După intervenție, pacienții pot vorbi, zâmbi și chiar mânca fără probleme.

Dinții ficși în 24 de ore reprezintă o adevărată revoluție în stomatologie. Grație avantajelor oferite, intervenția este foarte populară, mai ales pentru cei care vor să-și recupereze zâmbetul, dar nu-și doresc să treacă prin intervenții ce implică timp lung de așteptare. Dacă îți dorești un zâmbet perfect și o viață mai bună, această procedură ar putea fi o alternativă favorabilă pentru tine.

Ultima oră