Starea femeii rănite în accidentul de miercuri de pe Bulevardul Mihai Viteazu

Un incident tragic a avut loc ieri, 2 octombrie, pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu, unde o femeie de 68 de ani a fost lovită de un camion în timp ce traversa pe trecerea de pietoni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a informat că accidentul a fost cauzat de un bărbat de 57 de ani, din Mârșa, care nu a reușit să oprească la timp. Femeia a fost acroșată în zona trecerii pentru pietoni amplasată imediat după sensul giratoriu cu Bulevardul Mihai Viteazu, direcția Calea Cisnădiei.

Starea de sănătate a victimei

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Cristina Bălău, pacienta a suferit politraumatisme și fracturi. În prezent, aceasta este internată în cadrul secției Chirurgie 2. „Pacienta este stabilă, i se administrează tratament de specialitate pentru rănile suferite și este monitorizată atent de medici,” a declarat Cristina Bălău.

Speranțe pentru recuperare

Starea de sănătate a victimei este îmbucurătoare, iar medicii speră la o recuperare cât mai rapidă. Aceștia continuă să o supravegheze și să îi ofere îngrijirile necesare pentru a-i asigura cele mai bune șanse de recuperare.

Ultima oră