Se vând bilete pentru FC Hermannstadt - Sepsi. Prețuri accesibile pentru toată lumea

FC Hemannstadt a scos la vânzare online biletele pentru jocul de duminică, de la Sibiu, cu Sepsi Sfântu Gheorghe. 

În etapa 12 din Superliga, FC Hermannstadt va juca duminică, de la ora 13.30, pe Stadionul Municipal, cu Sepsi Sf. Gheorghe. Biletele sunt disponibile online pe siteul Bilete.ro, accesând acest link.  Prețurile au rămas neschimbate: 20 lei la peluze, 40 lei la Tribuna 2 și 50 lei la Tribuna 1.

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului

Și la această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu, disponibile doar la casa de bilete și eliberate în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Program casa de bilete:

Vineri, orele 16-20
Sâmbătă, orele 16-20
Duminică (ziua meciului), orele 10-14

Se vând bilete pentru FC Hermannstadt - Sepsi. Prețuri accesibile pentru toată lumea

 

 

Ultima oră