Bărbat luat cu elicopterul din pădure după ce a căzut cu motocicleta (foto)

Un bărbat a fost luat cu elicopterul dintr-o pădure din județul Sibiu după ce a căzut cu o motocicletă enduro. O ambulanță l-a transportat apoi la spital. 

Alerta s-a dat în pădure lângă Ilimbav, în județul Sibiu, după ce un motociclist s-a accidentat. La fața locului au fost solicitate echipajele medicale, dar fiindcă zona era una greu accesibilă, medicii au fost duși la locul accidentului cu o mașină de teren. 

„SAJ Sibiu a intervenit cu un echipaj de tip C (cu medic), în apropiere de localitatea Ilimbav, în pădure, pentru un bărbat de 44 de ani care a căzut cu motorul (enduro). Totodată a fost alertat și elicopterul Smurd de la Brașov. Datorită faptului că se găsea într-o zonă greu accesibilă, echipajele medicale au fost transportate la locul accidentului cu un vehicul 4×4”, spune Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Sibiu.

Bărbat luat cu elicopterul din pădure după ce a căzut cu motocicleta (foto)

Bărbatul a suferit o fractură de membru inferior, în zona gleznei, și mai multe contuzii. Elicopterul l-a transportat la Aeroportul Sibiu, unde a fost așteptat de către un echipaj al SAJ, fiind apoi transportat la UPU Sibiu.

Ultima oră