Bărbat din județul Sibiu, dat dispărut. Este căutat de poliție, voluntari și câini (foto)

Un bărbat dintr-un sat din județul Sibiu este căutat de oamenii legii, joi după-amiază, în extravilanul localității, după ce a fost dat dispărut de familie. 

Bărbat din județul Sibiu, dat dispărut. Este căutat de poliție, voluntari și câini (foto)

UPDATE 
Bărbatul a fost găsit decedat. (DETALII AICI)
ȘTIREA INIȚIALĂ
Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, cu sprijinul echipajelor canine din cadrul Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu, pompieri și voluntari, desfășoară o amplă acțiune de căutare a unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Sebeșul de Jos, care a dispărut de acasă. Căutarea are loc în extravilanul localității de domiciliu a bărbatului.
Bărbat din județul Sibiu, dat dispărut. Este căutat de poliție, voluntari și câini (foto) Bărbat din județul Sibiu, dat dispărut. Este căutat de poliție, voluntari și câini (foto)
Bărbatul a fost dat dispărut de fratele lui. „La data de 03 octombrie a.c., polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, în seara zilei de 02 octombrie a.c., fratele său, MUNTEAN TEOFIL, în vârstă de 43 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a plecat voluntar de la domiciliu, din localitatea Sebeșu de Jos, jud. Sibiu, fără a mai reveni acasă”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.
Bărbat din județul Sibiu, dat dispărut. Este căutat de poliție, voluntari și câini (foto)
Semnalmente: înălțime 170 cm, greutate 60 de kg, ochi căprui, păr scurt, brunet, poartă barbă. La momentul plecării, bărbatul ar fi purtat pantaloni blue – jeans negri, o bluză roșie cu dungi albe, bocanci negri, geacă neagră, căciulă neagră. Nu se cunosc eventuale semne particulare.
Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră