Vineri se redeschide traficul pe Podul Gării. Lucrările vor mai dura o lună (foto)

Vineri, 4 octombrie, de la ora 11.00, circulația auto pe Podul Gării se va redeschide după ce constructorul Antrepriza de Reparații și Lucrări ARL Cluj SA a finalizat lucrările de reparații de pe partea carosabilă. Circulația pietonală va fi deschisă provizoriu, din aceeași dată, pe trotuarul dinspre Promenada Mall. 

Vineri se redeschide traficul pe Podul Gării. Lucrările vor mai dura o lună (foto)

Astfel, din data de 7 august, de când Podul Gării a fost închis pentru reparații ample, constructorul a refăcut întreaga structură a drumului și a trotuarelor, inclusiv sistemele de scurgere a apelor pluviale și rosturile podului. 

Lucrările la acest obiectiv vor continua însă pentru încă aproximativ o lună. Pe Pod se va continua lucrul pentru finalizarea amenajării trotuarelor, inclusiv înlocuirea parapetelor vechi, și se va monta și pune în funcțiune sistemul nou de iluminat public. De asemenea, se vor reabilita și scările laterale Podului, pe care pietonii pot coborî spre Gara Sibiu. 

Vineri se redeschide traficul pe Podul Gării. Lucrările vor mai dura o lună (foto)

Sub Pod se va continua amenajarea celor 2 zone de parcare și a pistei de biciclete din zona Mall-ului. Și aici se va instala un sistem nou de iluminat public și se va amenaja o rețea de canalizare pluvială care să evacueze mai eficient apa. Pentru realizarea acestor lucrări nu va mai fi însă necesară închiderea traficului pe Pod.

Vineri se redeschide traficul pe Podul Gării. Lucrările vor mai dura o lună (foto) Vineri se redeschide traficul pe Podul Gării. Lucrările vor mai dura o lună (foto) Vineri se redeschide traficul pe Podul Gării. Lucrările vor mai dura o lună (foto) Vineri se redeschide traficul pe Podul Gării. Lucrările vor mai dura o lună (foto)

Ultima oră