S-au terminat lucrările de reparații la Creșa 2 din municipiul Mediaș (foto)

​ Miercuri, 2 octombrie 2024, a fost realizată recepția lucrării de reparații la instalația electrică efectuată la Creșa nr. 2 (structură a Grădiniței cu Program Prelungit „Rază de Soare“), în prezența primarului municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman, a conducerii instituției de învățământ, a reprezentanților constructorului și a membrilor Consiliului de Administrație.

În mod concret, Creșa nr. 2 a beneficiat de reparații ale instalației electrice interioare, fiind înlocuite corpurile de iluminat, prizele, întrerupătoarele, tablourile de distribuție electrică și conductorii. De asemenea, au fost montate în întreaga clădire lămpi tip „Exit“, toate aceste lucrări fiind recepționate de către Comisia de Recepție constituită la nivelul Primăriei Municipiului Mediaș.

„Asigurarea unor condiții cât mai bune și mai sigure pentru copiii noștri, fie că vorbim de copiii care merg la creșe, la grădinițe, la școlile gimnaziale sau la licee, va reprezenta pentru mine și în perioada următoare un obiectiv principal. Am participat astăzi la recepția unor lucrări la creșa din cartierul Gura Câmpului și mă bucur să observ că personalul care lucrează la această creșă este mulțumit de ceea ce a realizat Primăria Municipiului Mediaș. În ceea ce mă privește, voi susține în continuare investițiile în sistemul de învățământ, pentru că doar așa consider că în Mediaș se poate face un învățământ de calitate“, a declarat primarul municipiului Mediaș, dl. Gheorghe Roman.

S-au terminat lucrările de reparații la Creșa 2 din municipiul Mediaș (foto) S-au terminat lucrările de reparații la Creșa 2 din municipiul Mediaș (foto) S-au terminat lucrările de reparații la Creșa 2 din municipiul Mediaș (foto)

Ultima oră