Rapperul P. Diddy, acuzat de agresiune sexuală de peste o sută de victime
foto prestigeonline.com

Rapperul Sean „Diddy” Combs, în vârstă de 54 de ani, se confruntă cu acuzații de agresiune sexuală din partea a 120 de victime, printre care 25 de minori la data faptelor. Aceste dezvăluiri vin în contextul în care Diddy este deja închis în New York pentru trafic în vederea exploatării sexuale, așteptând procesul.

Avocatul Tony Buzbee, care reprezintă victimele, a declarat că „zidul tăcerii a fost spart”, iar după arestarea rapperului, firma sa a deschis o linie telefonică de urgență. Peste 3.285 de persoane au sunat pentru a relata experiențele lor legate de agresiuni comise de Diddy. De asemenea, se investighează și alte peste 100 de cazuri, scrie ȘtirilePROtv.

Acuzațiile inițiale au fost aduse de fosta iubită a rapperului, cântăreața Cassie. De atunci, mai multe victime și-au făcut publice poveștile, ceea ce a dus la arestarea sa de către procuratura federală din Manhattan. Diddy este descris în actul de acuzare ca un prădător sexual violent, acuzat că a folosit alcool și droguri pentru a controla victimele.

Dezvăluirile despre comportamentul său abuziv acoperă o perioadă de trei decenii, iar avocatul Buzbee a subliniat că în 90% din cazuri, victimele au fost drogate înainte de a fi agresate. Cazurile includ tineri care au fost abuzati sexual în schimbul promisiunii unui contract de înregistrare.

Avocații fac apel la alte victime să se alăture cauzei, avertizând că procesul ar putea aduce la lumină și alte nume importante din industrie. Diddy a devenit o figură proeminentă în hip-hop-ul american, acumulând o avere considerabilă, dar acum se confruntă cu grave acuzații legale.

Ultima oră