Măgura a pierdut la scor la Râmnicu Vâlcea. Antrenoarea Cisnădiei debusolată după meci (video)
Foto: Cătălin Mărgărit

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie a pierdut categoric miercuri seara, la Râmnicu Vâlcea, scor 21-32 (11-13) cu echipa locală SCM.

Deși pornea clar cu șansa a doua, echipa din Cisnădie a început bine jocul de la Rm. Vâlcea și a condus cu 4-1 în minutul 4.  Fetele pregătite de Victorina Bora s-au apărat bine, Ilie și Diagouraga au găsit soluții în atac timp de 21 de minute și astfel Cisnădia a condus cu 11-9. Finalul de repriză a aparținut Vâlcii, care a intrat la cabine în avantaj, 13-11.

După pauză, însă, nimic nu a mai funcționat în jocul Măgurii, care s-a prăbușit, iar Vâlcea a marcat gol după gol. SCM a câștigat clar, 32-21, un duș rece pentru Cisnădie.

Măgura a pierdut la scor la Râmnicu Vâlcea. Antrenoarea Cisnădiei debusolată după meci (video)

Cu doar un succes din cinci meciuri, Măgura ocupă locul 11 din 14 în Liga Națională feminină de handbal și la fel ca în sezonul trecut, pare să se lupte pentru evitarea barajului de promovare-retrogradare.

Măgura: Rajcic, Batinovic, Pașca – Ilie 8, Diagouraga 6, Vizuete 3, Bardac 1, Toth 1, Lovric 1, Abed Kader 1, Moldoveanu, Lazea, Tomescu, Cusset.

Antrenoarea Victorina Bora: ”Fetele își pierd luciditatea”

După repriza a doua de la Rm. Vâlcea, antrenoarea Victorina Bora și-a băgat elevele în ședință la vestiar. Tehniciana nu își explică diferența uriașă între evoluția foarte bună din prima repriză și căderea din partea secundă.

”Așa s-a întâmplat în fiecare joc, facem o repriză bună și una slabă. Așa s-a întâmplat și la Rm. Vâlcea, a doua repriză a fost foarte proastă. Fetele își pierd luciditatea, nu mai reușesc să respecte ce stabilim, devin indisciplinate în joc, vor să rezolve situația din atac din două pase. O să facem o analiză pe jocul acesta, a fost o diferență foarte mare între prima și a doua repriză, încercăm să găsim soluții. Din păcate, Elena Roșu are o accidentare, se cunoaște imediat când lipsește în angrenajul echipei, sperăm să o recuperăm cât mai repede” a anunțat antrenoarea Victorina Bora.

Alina Ilie a debutat la Măgura

Interul Alina Ilie a fost surpriza pregătită de Măgura pentru jocul de la Rm. Vâlcea. Jucătoarea a fost transferată de la Rapid București, cu câteva zile înaintea jocului, așa cum Ora de Sibiu a anunțat în exclusivitate. Noua jucătoare a marcat 8 goluri din 18 aruncări spre poarta adversă.  ”Alina are doar 2-3 antrenamente, are și ea nevoie de timp, dar este o jucătoare care ne va ajuta foarte mult” a anunțat antrenoarea Măgurii, Victorina Bora.

CITEȘTE ȘI: Măgura Cisnădie, aproape de transferul unei jucătoare de la Rapid

Măgura a pierdut la scor la Râmnicu Vâlcea. Antrenoarea Cisnădiei debusolată după meci (video)

 

Ultima oră