Accident grav pe Mihai Viteazu. Femeie lovită de un camion pe trecerea de pietoni

Un incident tragic a avut loc astăzi pe bulevardul Mihai Viteazu din Sibiu. O femeie a fost lovită de un camion pe trecerea de pietoni.

Update

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a declarat: ,, Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un camion, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Mârșa, a acroșat o sibiancă în vârstă de 68 de ani, care traversa partea carosabilă în zona trecerii pentru pietoni amplasată imediat după sensul giratoriu cu Bvd Mihai Viteazu, spre Calea Cisnădiei. Femeia a fost transportată la spital conștientă. Fără mari probleme de trafic.”

Ştire iniţială

Conform relatărilor martorilor, femeia traversa regulamentar strada când camionul aparținând unei firme de construcții nu a reușit să oprească la timp. Martorii oculari au descris scena ca fiind una dramatică, victima fiind prinsă sub partea din față a vehiculului.

Unul dintre martorii prezenți la fața locului a declarat: „Din păcate am ajuns la câteva minute de la întâmplarea tragediei, aproximativ 2-3 minute, și poliția era deja în zonă, iar oamenii coborau din mașini. Dar, cel mai probabil, a fost vorba de neacordarea priorității de către șoferul camionului. În zonă sunt foarte multe accidente.”

La scurt timp după accident, mai multe echipaje de poliție și ambulanță au sosit la locul faptei, acordând primul ajutor victimei și încercând să gestioneze traficul.

Ultima oră