7 designeri de renume vin la Design Day Sibiu cu sfaturi pentru casa ta. Premii în servicii.

Design Day, singurul eveniment dedicat designului de interior din România, se desfășoară simultan în 7 orașe, inclusiv la Sibiu, pe 5 octombrie. Vizitatorii vor putea câștiga servicii gratuite de amenajare interioară.

7 designeri de renume vin la Design Day Sibiu cu sfaturi pentru casa ta. Premii în servicii.

Pentru toți cei care își doresc să amenajeze locuința cu stil sau sunt pasionați de designul de interior, sâmbătă, 5 octombrie, este ziua perfectă să participe la Design Day, un eveniment unic în România. Evenimentul are loc simultan în șapte orașe, iar la Sibiu se va desfășura la Aula Magna a Universității „Lucian Blaga” (Facultatea de Medicină), începând cu ora 9:30.

Profesioniști în design la dispoziția publicului

Șapte specialiști de renume în designul de interior vor dezvălui secretele amenajărilor reușite și vor adresa subiecte sensibile și de interes pentru public. Lavinia Cocieru, Hermina Goia, Tudor St. Popa, Victoria Colin, Alexandru Cibu-Deaconu, Andreea Călinoiu și Elena Stoica vor susține prezentări despre cum ar trebui să fie structurat un proiect de design interior, cine este responsabil de achiziții și implementare, dar și cum se calculează bugetele și tarifele. Subiectele nu vor evita aspectele financiare, oferind participanților o privire deschisă asupra costurilor reale implicate în colaborarea cu un designer de interior.

Pe lângă prezentări, participanții vor avea ocazia să pună întrebări directe designerilor în sesiunile de Q&A, permițând un dialog autentic și util pentru cei care au în plan să-și amenajeze locuința.

Premii generoase pentru cei pasionați de design

Participarea la Design Day este gratuită, accesul fiind posibil pe baza unei înscrieri prealabile pe site-ul oficial al evenimentului, www.homedesignday.ro. Cei prezenți vor putea câștiga prin tragere la sorți consultanță gratuită oferită de designeri.

De asemenea, organizatorii oferă zece premii substanțiale, care includ servicii de design interior pentru diverse spații: trei bucătării, trei camere de copii și trei băi. Premiul cel mare, oferit de designerul Valentin Oltean, constă în servicii complete de design pentru întreaga locuință, fără a conta mărimea acesteia.

Design Day – o inițiativă ARDI pentru comunitate

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Design și Inovație (ARDI) și se desfășoară simultan în Sibiu, București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Timișoara și Brașov. Aceasta este cea de-a doua ediție a evenimentului, iar scopul principal al organizatorilor este de a aduce designul de interior mai aproape de publicul larg, oferindu-le acestora acces gratuit la consultanță de specialitate și încurajând amenajarea locuințelor într-un mod eficient și armonios.

Ultima oră