Stadionul Dinamo ar putea fi construit de o firmă din Sibiu

Luni, 30 septembrie, s-a închis oficial perioada de ofertare pentru licitația organizată de Compania Națională de Investiții (CNI) în data de 5 august, destinată contractului de proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică pentru construirea Arenei Multifuncționale C.S. Dinamo București, situată pe Șos. Ștefan cel Mare, nr. 7-9, sectorul 2, București.

Pentru contractul în valoare de 587.700.622,11 RON (fără TVA), au depus oferte următoarele asocieri:

  1. Asociere BOG’ART (Leader), DICO și TIGANAS, ACI CLUJ, UTI CONSTRUCTION AND FACILITY MANAGEMENT;
  2. Asociere CON-A OPERATIONS (Leader), CONDESIGN S.R.L., CON-A MEP, CON-A PRODUCTIONS;
  3. Asociere MIS GRUP (Leader), SILVANIA SORTILEMN, AD ASTRA IPP S.R.L., AQUA SERV, KESZ CONSTRUCTII ROMANIA, KESZ Epito Zrt, CONSTRUCTII CONICO S.R.L., SDC PROIECT;
  4. Asociere STRABAG (Leader), UNITH2B;
  5. Asociere YILDIZLAR İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. (Leader), DESA ENGINEERING CONSTRUCTION S.R.L.;
  6. Asociere CONSTRUCTII ERBASU (Leader), Concelex Engineering S.R.L, TERRA GAZ CONSTRUCT, CONCELEX.

Contractul va fi atribuit pe baza criteriului celui mai bun raport calitate-preț, cu o pondere de 40% pentru componenta financiară și 60% pentru cea tehnică. Evaluarea va lua în considerare organizarea și metodologia (36%) și experiența profesională a managerului de contract, arhitectului și inginerului proiectant (24%).

CNI a stabilit termenul maxim de 9 decembrie 2024 pentru a anunța firma care va fi responsabilă atât de demolarea vechiului stadion, cât și de construcția noii „Diamantului arenelor sportive din România”.

Ultima oră